Kos Grčka
Grčka

HOTEL AELOS BEACH 4* – KOS

HOTEL AELOS BEACH 4* – KOS

HOTEL AELOS BEACH 4* – KOS

Položaj: uz plažu, u mjestu Lambi, 1500 m od prodavaonica i taverni, 150 m od autobusnog stajališta, 5 km od grada Kosa, 26 km od zračne luke.

Hotelska ponuda: hotel se sastoji od nekoliko bungalova i glavne zgrade; recepcija sa salonom, glavni restoran, restoran á la carte, TV-salon, Wi-Fi, bar, bar uz bazen, vanjski bazen, jacuzzi, ogrtači za kupanje (uz polog), besplatni suncobrani i ležaljke uz bazen i na plaži (na travnatom dijelu), minimarket, na upit i uz prethodnu potvrdu hotel prima kućne ljubimce (manji pas do 8 kg).

Sobe u glavnoj zgradi: ugodno opremljene, klima-uređaj (lipanj-rujan), od 14.00 – 18.00 i 22.00 – 05.00 sati uz doplatu, satelitska TV, Wi-Fi, hladnjak, telefon, sef uz doplatu, kupaonica, sušilo za kosu, balkon ili terasa, pogled na more. U sobama u glavnoj zgradi moguć je smještaj najviše dviju odraslih osoba.

Bungalovi: jednako opremljeni kao sobe, balkon ili terasa. U bungalovima mogućnost smještaja dviju odraslih osoba i dvoje djece ili triju odraslih osoba.

Ponuda za najmlađe: dječji bazen i igralište, dječji vrtić, besplatni dječji krevetić za djecu do 2 godine.

Wellness i aktivnosti: fitnes, igralište za košarku, odbojku i nogomet, jacuzzi; uz doplatu: bilijar, dva teniska igrališta, minigolf, stolni tenis, frizer, kozmetički salon – masaža, sauna, hammam; šest puta na tjedan animacija, jedanput na tjedan Grčka večer.

Internetska stranica: www.aeolosbeach.com

Cijena po osobi:

TERMINI CIJENA PO OSOBI USLUGA paušalna cijena za dijete (2-12god) na pomoćnom
krevetu u pratnji 2 odrasle osobe
03.07., 28.08. 6.528 HRK BUNGALOV
POLUPANSION
2.120
CIJENA UKLJUČUJE:
  • letove iz Ljubljane
  • lokalne transfere zračna luka-hotel-zračna luka
  • zrakoplovne pristojbe
  • doplatu za gorivo i slovenskog predstavnika
  • Sve cijene su iskazane po osobi na tjedan
  • Odgovorni organizator: Kompas d.d., Ljubljana
  • HOTEL AELOS BEACH 4* – KOS

OBVEZNA DOPLATA u hotelu (na licu mjesta): boravišna pristojba 3 €/dan/soba

Napomena: slovenskog predstavnika nema u Chanii, Bodrumu, Kušadasiju, Milosu, Parosu, Naxosu i Mikonosu. Na tim destinacijama je predstavnik na engleskom ili njemačkom jeziku. Slovenski predstavnik na tim destinacijama se kontaktira preko telefona