Katar
Katar Doha

Novogodišnje putovanje Doha

Novogodišnje putovanje Doha

Novogodišnje putovanje Doha

Novogodišnje putovanje datumi polaska:

 • 29.12.2018.-02.01.2019.

Plan putovanja:

1. dan: ZAGREB – DOHA

Sastanak putnika s voditeljem putovanja u zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Podjela putne dokumentacije i polijetanje zrakoplova na liniji QR216 (Qatar Airlines) u 09:05 sati. Obrok za vrijeme leta. Dolazak u Dohu u 16:35 sati. Po dolasku slijedi organizirani prijevoz prema hotelu i smještaj u sobe. U večernjim satima odlazak u šetnju gradom s voditeljem putovanja i mogućnost odlaska na večeru. Noćenje.

2. dan: DOHA 

Doručak. Odlazak u razgled ovog brzorastućeg i uzbudljivog grada kontrasta. Obilazak počinje tradicionalnim dijelom Dohe gdje se nalaze soukovi sa začinima, tekstilom, zlatni souk Waqif Heritage i umjetničke galerije. Odlazak u arhitektonsko remek djelo, muzej islamske umjetnosti gdje je izložena najveća kolekcija primjeraka islamske kulture s tri kontinenta u razdoblju od 7.-19.st. Zatim slijedi panoramska vožnja prema novom dijelu grada – otoku The Pearl, marini i rezidencijalnim tornjevima Porto Arabia te po putu stajanje na foto stop s pogledom na Dohu. Posjet kulturološkom selu Katara i zapadnom zaljevu odakle se ujedno možete diviti starim utvrdama poput Barzan Tower i modernim neboderima kao što su Al Fardan Towers, zgrada parlamenta, itd. Povratak u hotel i noćenje.

3. dan: DOHA

Doručak. Slobodan dan za vlastite aktivnosti i istraživanje grada. Preporučujemo odlazak na fakultativni izlet (uz doplatu) u pustinju prema jugu Qatra. Nezaboravna vožnja po dinama nakon čega slijedi odlazak u beduinski kamp orijentalnog ambijenta koji se nalazi na obalama prekrasnih kristalno bijelih plaža. Po dolasku možete uživati u plivanju, igrama na plaži, vožnji na quadovima, daskanju na dinama, itd. Za to vrijeme će vam kuhari pripremiti ručak (roštilj). Povratak u hotel, noćenje.

4. dan: DOHA

Doručak. Slobodan dan za vlastite aktivnosti i istraživanje grada. Preporučujemo odlazak organiziranim transferom na shopping turu (uz doplatu) u Qatar Mall, veliki i glamurozni shopping centar u kojem se nalazi preko 400 trgovina uključujući luksuzne i svjetski poznate brendove. Slobodno vrijeme za shopping i ručak. Povratak u hotel i noćenje.

5. dan: DOHA – ZAGREB

Tijekom noći odjava iz hotela i organizirani transfer u zračnu luku. Prijava na let QR215 i polijetanje zrakoplova u 01:50 sati. Dolazak u Zagreb predviđen je u 06:00 sati.

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi

   29.12.2018.:
 • FM* 8.630 kn
 • RC 8.980 kn

Jednokrevetna soba (doplata): 1.390 kn

MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 15
*FIRST MINUTE POPUST NA OSNOVNU CIJENU 5% ZA REZERVACIJE DO 60 DANA PRIJE POLASKA ILI DO POPUNJENJA KAPACITETA.
Zrakoplovne pristojbe (1.990 kn) uključene su u cijenu paket-aranžmana.

Popust za mladence 7% na osnovnu cijenu aranžmana. Popust vrijedi uz priloženu potvrdu o vjenčanju (do 4 mjeseca nakon vjenčanja) i ne može se kombinirati s drugim popustima.

CIJENA UKLJUČUJE:
 • Novogodišnje putovanje Doha
 • prijevoz zrakoplovom Zagreb – Doha – Zagreb
 • zrakoplovne pristojbe
 • 4 noćenja s doručkom u hotelu 4*
 • povratni transfer zračna luka – hotel
 • uslugu voditelja putovanja i lokalnog vodiča
 • poludnevni razgled Dohe
 • organizaciju i pripremu putovanja.
CIJENA NE UKLJUČUJE:
 • fakultativne izlete
 • uslugu napojnice
 • putno osiguranje. Novogodišnje putovanje Doha

FAKULTATIVNI IZLETI (cijene po osobi):
Cjelodnevni izlet u pustinju 750 kn
Poludnevni odlazak u shopping 460 kn

OBVEZNE DOPLATE:

 • napojnice (20 usd – plaćanje na licu mjesta).

VIZA: Potrebna. Dobiva se besplatno po ulasku u zemlju u zračnoj luci.

Za ovo putovanje vrijede slijedeći Opći uvjeti putovanja odgovornog organizatora.

ŠIFRA ARANŽMANA: 2018-AT

Doha city tour
Neko drugo putovanje?
Pariz zrakoplovom
Veličanstveni sjaj Pariza i Londona – zimski praznici