Engleska
Engleska London

London – za djecu i odrasle 2020.

London – za djecu i odrasle 2020.

London – za djecu i odrasle 2020.

Datum polaska:

 • 27.02.2020. – GARANTIRANO

Plan putovanja:

1. dan: ZAGREB – LONDON

Sastanak putnika s voditeljem putovanja u zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Podjela putne dokumentacije i let zrakoplovom British Airwaysa iz Zagreba za London na liniji BA 849 u 16:55 sati. Dolazak u London u 18:35 sati po lokalnom vremenu. Organizirani prijevoz do hotela, po dolasku prijava i smještaj u hotel. Nakon kraćeg predaha, odlazak s voditeljem putovanja javnim prijevozom do Covent Gardena, dijela grada poznatog po dućanima, restoranima, kazalištima, itd. Slobodno vrijeme za večeru i šetnju. Povratak u hotel u dogovoreno vrijeme s voditeljem putovanja ili u individualnom aranžmanu. Noćenje.

2. dan: LONDON: tematski razgled STOPAMA MALOG ČAROBNJAKA

Doručak. Odlazak s voditeljem putovanja u šetnju Londonom u kojoj ćemo posjetiti lokacije korištene u serijalu o malom čarobnjaku Harryju Potteru. No ponajprije ćemo posjetiti jednu od najpoznatijih londonskih atrakcija, panoramski kotač British Airways London Eye s kojeg se pruža veličanstven pogled na grad. Potom ćemo prošetati do Buckinghamske palače, posjetiti lokaciju korištenu za snimanje Ministarstva magije te otići do Westminstera, lokacije koja je ne samo korištena u serijalu već na kojoj se nalaze i najvažniji simboli grada: Big Ben, Houses of Parliament, Westminster Abbey, itd.

Nastavljamo prema Picadilly Circusu – tu su se Hermione, Harry i Ron teleportirali nakon vjenčanja. Pauza za ručak. Nakon odmora zajednički odlazak na stanicu King Cross gdje se nalazi čuvena „skrivena“ stanica 9 ¾, a uz King Cross nalazi se željeznički kolodvor St. Pancras otkud je poletio čarobni automobil Ford Anglia prema Hogwartsu u filmu „HP i odaja tajni“. Ostatak dana za aktivnosti prema želji. Za sve koje ne zanima Harry Potter preporučujemo individualni odlazak u neke od svjetski poznatih muzeja ili galerija. Noćenje.

3.dan: LONDON: fakultativni izlet na WARNER BROS HARRY POTTER STUDIO TOUR

Doručak. Prijepodne odlazak s voditeljem putovanja u obilazak Warner Brothers filmskih studija u kojima je sniman serijal – zakoračite u scene iz serijala o malom čarobnjaku koje su se tu snimale duže od 10 godina; posjetite originalne filmske setove s kostimima koji su korišteni u serijalu, a dobit ćete pregled i nad tehnologijom koja je korištena, itd. (uplata ovog izleta moguća je samo u poslovnici prilikom kupovine paket-aranžmana, na izlet se ide gradskom željeznicom – doplata za kartu za prijevoz na licu mjesta.

Broj ulaznica je ograničen i ovisi o raspoloživosti u trenutku rezervacije). Povratak u grad i slobodno poslijepodne. Za putnike koji ostaju u gradu slobodno vrijeme za obilazak brojnih muzeja, kupovinu i osobne programe. Predlažemo odlazak na Camden Market, jedan od najslavnijih uličnih sajmova na svijetu ili objed u tipičnom londonskom pubu, šetnju do Abbey Roada, ulice koju su proslavili Beatlesi fotografirajući se na pješačkom prijelazu te ulice za album Abbey Road iz 1969. godine, itd. Noćenje.

4.dan: LONDON – ZAGREB

Paket doručak. Transfer u zračnu luku i let zrakoplovom British Airwaysa iz Londona za Zagreb na liniji BA 848 u 13:15 sati. Dolazak u Zagreb u 16:35 sati po lokalnom vremenu.

Cijena aranžmana:

Polazak:
4 dana / 3 noćenja
GARANTIRANO
27.2.-1.3.2020.
Cijena paketa aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi3.680kn
FM* 3.480 kn
Jednokrevetna soba (doplata)1.290 kn
FM POPUST U ODNOSU NA REDOVNU CIJENU VRIJEDI DO OBAVIJESTI O POPUNJENOSTI KAPACITETA! OVAJ POPUST ISKLJUČUJE MOGUĆE DRUGE POPUSTE ILI POSEBNE AKCIJE!
(Zrakoplovne pristojbe u iznosu od 1.090 kn uključene u cijenu)
MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 20
Doplata za Harry Potter Studio Tour:
 • Popust za dijete na pomoćnom ležaju: – 200 kn
 • Doplata za Harry Potter Studio Tour: 460 kn (odrasli), 350 kn (djeca od 5-15 godina)
CIJENA PAKET-ARANŽMANA UKLJUČUJE: 
 • London – za djecu i odrasle 2020.
 • prijevoz zrakoplovom Zagreb-London-Zagreb,
 • zrakoplovne pristojbe,
 • voditelja putovanja,
 • smještaj u hotelu 4* u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi četiri noćenja s kontinentalnim doručkom (četvrti doručak je u obliku breakfasta boxa),
 • transfer od/do zračne luke u Londonu,
 • razglede pješice i javnim prijevozom uz voditelja putovanja, te
 • troškove organizacije i prodaje putovanja
CIJENA PAKET-ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: 
 • ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene,
 • karte javnog prijevoza,
 • fakultativne sadržaje,
 • putno zdravstveno osiguranje te troškove osobnih narudžbi. London – za djecu i odrasle 2020.
CIJENE FAKULTATIVNIH SADRŽAJA I ULAZNICA (prema stanju iz prosinca 2019. god., mogu biti podložne promjeni): 
 • ulaznica za Muzej voštanih figura Madame Tussauds 35 GBP;
 • British Airways London Eye 26 GBP;
 • cijena povratne vožnje Temzom od cca. 14,00 GBP; 
 • Westminster Abbey 22 GBP;
 • St Paul’s Chatedral 18 GBP;
 • Tower of London 25 GBP, 
 • nacionalni muzeji su besplatni (British Museum, National Gallery, Tate Modern, Tate Britain i sl.)
NAPOMENE: 

Program London za djecu i odrasle klasičan je city break London program u kojem se obilazi sve što se u city break programu Londona uobičajeno razgledava, a istodobno je program nadopunjen lokalitetima koji se pojavljuju u slavnom serijalu o malom čarobnjaku, što ga čini pogodnim za razne vrste putnika.

Obilazak studija WB i prezentacije STVARANJE HARRYJA POTTERA fakultativan je dio programa koji se obvezno doplaćuje prilikom rezervacije aranžmana. Cijena obilaska isključuje doplate za javni gradski prijevoz do studija, ulaznice za javni gradski prijevoz do studija doplaćuju se na licu mjesta.

Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada u Londonu, ovisno o redu letenja, radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda.

Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja British Airwaysa objavljenom u studenom 2019. godine i podložna su promjeni.

Za ovo putovanje vrijede slijedeći Opći uvjeti putovanja odgovornog organizatora.

Šifra aranžmana: AT2020

Neko drugo putovanje?
Rusija
Rusija – 4 dana