Dubai
Dubai Ujedinjeni Arapski Emirati

Dubai iz Dubrovnika – 5 dana

Dubai iz Dubrovnika – 5 dana

Dubai iz Dubrovnika – 5 dana

Datum polaska:

 • 06.10. – 10.10.2019.

Plan putovanja:

1. dan DUBROVNIK – DUBAI

Sastanak putnika u Zračnoj  Dubrovnik kod šaltera informacija u 12:00 sati. Prijava na direktni let zrakoplovne kompanije FlyDubai (FZ-720)  Polijetanje zrakoplova za Dubai u 14:00 sati. Dolazak u Dubai predviđen je u 21:30 sati prema lokalnom vremenu. Po dolasku, doček od mjesnog agenta te prijevoz do hotela 4*. Noćenje.

2.dan DUBAI

Doručak. Odlazak na poludnevno razgledavanje grada. Razgled započinje vožnjom do Jumeiraha, najluksuznijeg i najpoznatijeg dijela u Dubaiju. Odlazak do Burj Al Araba, slijedi fotografiranje ispred hotela. Nastavak razgleda vožnjom po ulici Sheika Zayeda, gdje ćete vidjeti najvišu građevinu na svijetu Burj Khalifu. Slijedi vožnja brodićem „abra“ u drugi dio grada, gdje ćete osjetiti egzotične mirise, boje i okusa raznih začina uz šarenu tržnicu tekstila te posjet najvećem bazaru zlata na svijetu. Nakon posjeta tržnici odlazak na Palm Island, umjetno stvoren otok u obliku palme, na kojem se nalazi luksuzni hoteli jedan od njih je Atlantis The Palm te privatne rezidencije. Slijedi povratak u hotel. Noćenje.

3.dan DUBAI

Doručak. Slobodno prijepodne za vlastite aktivnosti. Preporučamo odlazak na skijanje s pravim zimskim ugođajem, WildWadi zabavni vodeni park ili odlazak na najvišu zgradu na svijetu Burj Khalifa. U poslijepodnevnim satima predlažemo odlazak na fakultativni pustinjski safari (uz doplatu). Tura započinje nezaboravnom vožnjom luksuznim džipovima po pješčanim dinama do kampa. Po dolasku u kamp koji je  uređen u tradicionalnom arapskom stilu, mogućnost jahanja deva, ukrašavanje kože kanom ili uživanje u aromatskoj vodenoj luli. Slijedi večera uz roštilj i druge specijalitete te glazbeni program koji kulminira plesom trbušne plesačice. Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan  DUBAI – ABU DHAB I- DUBAI

Nakon doručka fakultativni odlazak na cjelodnevni izlet u Abu Dhabi, “Manhattan” Bliskog Istoka (uz doplatu). Abu Dhabi je glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata, administrativno središte zemlje te središte naftne industrije. Na putu se prolazi kroz luku Jebel Ali. Dvosatna vožnja pustinjskim krajolikom. Grad odlikuje mnoštvo zadivljujućih modernih zdanja s elementima islamske arhitekture. Obilazak džamije Sheika Zayeda, jedne od najvećih i najljepših džamija na svijetu. Slobodno vrijeme za ručak ili shopping. Povratak u Dubai. Noćenje.

5.dan  DUBAI – DUBROVNIK

Rani doručak (lunch paket). Odjava iz hotela. Transfer do zračne luke te prijava na direktni let za Dubrovnik (FZ-719). Polijetanje zrakoplova u 09:00 sati s predviđenim slijetanjem u zračnu luku Dubrovnik u 13:05 sati po lokalnom vremenu.

Cijena aranžmana:

datum polaska06.10.2019.
First Minute cijena5.390
Redovna cijena5.590
First Minute cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni
Minimalan broj putnika: 21

Krajnji rok za prijavu: 14 dana prije putovanja ili do popunjenja mjesta

Cijena aranžmana po osobi uključuje:
 • Dubai iz Dubrovnika – 5 dana
 • povratnu zrakoplovnu kartu u ekonomskoj klasi na direktnom letu Dubrovnik – Dubai – Dubrovnik kompanije FlyDubai
 • pratitelja putovanja tijekom putovanja
 • zrakoplovne pristojbe
 • povratni transfer (zračna luka – hotel – zračna luka)
 • smještaj u hotelu 4* na bazi 4 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi
 • poludnevni razgled Dubaia
 • organizaciju putovanja i jamčevinu.
Cijena ne uključuje:
 • moguću doplatu za jednokrevetnu sobu: 1.490 kn
 • obaveznu lokalnu pristojbu „turizam dirhem“ koja se naplaćuje po sobi po danu: hoteli 4*: AED 15 (cca 30 kn)
 • napojnice za lokalne vodiče i vozače
 • ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike
 • dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)
 • putno osiguranje. Dubai iz Dubrovnika – 5 dana
Trokrevetne sobe: 
 • Na ovom je programu moguća rezervacija dvokrevetnih soba s pomoćnim ležajem po redovnoj cijeni.
FAKULTATIVNI IZLETI:
 • izlet u Abu Dhabi* 390 kn 
 • Pustinjski safari* 390 kn
 • odlazak na vrh najviše zgrade na svijetu Burj Khalifa 410 kn 

*Izleti vođeni na engleskom jeziku. Cijena je važeća za uplate prilikom rezervacije aranžmana.

*Minimalan broj putnika za gore navedene izlete: 20

Ujedinjeni Arapski Emirati su država na obali Perzijskog zaljeva i Omanskog zaljeva. Nalaze se na istoku Аrapskog poluotoka u Jugozapadnoj Aziji. Graniče na jugu i zapadu sa Saudijskom Arabijom, te na istoku s Omanom. Sastoje se od sedam emirata: Abu Dhabi, Ajman, Dubai, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah i Umm al-Qaiwain. Svi su smješteni na jugoistočnoj obali Zaljeva osim Fujairah koji izlazi na more na obali Omanskog zaljeva, na istočnoj obali poluotoka Musandam.

Viza:
 • Nije potrebna za građane Hrvatske.
Preporuka:
 • Molimo da se o rizičnost putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske www.mvep.hr
NE ZABORAVITE! 

Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Neispravni putni dokumenti, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ne obvezuju Bravo putovanja d.o.o.  te se primjenjuju objavljeni uvjeti otkaza putovanja. Putovnica mora vrijediti još najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u UAE. Putnicima s pečatom države Izrael u putovnici neće biti omogućen ulazak u Ujedinjene Arapske Emirate.

Za ovo putovanje vrijede slijedeći Opći uvjeti putovanja odgovornog organizatora.

Šifra aranžmana: BP2019

Neko drugo putovanje?
Španjolska
Madrid i Andaluzija